Saturday, April 21, 2012

Bila laki-laki merajuk!!!

Hahha...assalamualaikum eqa ucapkan kepada visitor-visitor hari ini.Today...eqa nak ceritakan satu cerita yang memang giller lawak lha.

Ingat tak post eqa yang tajok nya campfire?Alaa,camping st john tu..okey.Masa makan malam,waktu sesi ambik makanan yang dihidang kan oleh AJK kelab.Insiden adelah sebelum malam kebudayaan.

Eqa dan Cik aien tengah beratur nak ambik ayam bakar.Tunggu punya tunggu,tiba lha giliran kitorang,ahaks!Here the climaxz.

Cik aien(bisik2) :lambatnyer abang ni bako ayam.
Eqa(bisik2) :taw takpe.

Abang fiver yang tengah bakar ayam tu tetiba pandang kitorang dengan pandangan mata yang tajam giller.Woah....my eyes!

Abang form five :Abang merajuk!!!Uhuu...

Abang tu pown terus je ciao tinggalkan kittorang terkebil-kebil,pandang antara satu sama lain.

Cik aien :asal dia tu?
Eqa :aku pon tak tahu -,-

Ketawa pecah.Tetiba abang tu datang balik dan bubuh kan ayam kat pinggan kitorang!

WHAT!!!No kidding,tapi rasanya abang tu marah giller sampai sanggup bagi kitorang ayam hangus.Last2 tak termakan pown ayam tu.Tulaa..ngate orang lagi.Nah,i jump-u jump!!!

Sampai sekarang,asal bertembung je dengan abang tu,kitorang akan ketawa sakan.Okey,thats all for today.Dedaa all!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...