Thursday, March 22, 2012

DULCINEA!!!!

Assalamualaikoom dunia!!!!!eqa is on the spot!Hahha...tukang karut dah sampai.Okey,ari ni punyer entri tajuk nya pelik sikit kan?What the fake lha dulcinea tu erk?Sebenarnyer nama geng eqa ^^ Dan dah masuk tahun ketiga kitorang jadi BFF!So ini lha bebudak nyer(sume sekali lima):

NORSYAZWANA:
Paling kold(tak sesuai guna istilah kool)sebab dingin..hahha!Wana ni cam kengkadang takde perasaan sikit.Kalau dah sibuk,kita cakap dia wat derk je.Tapi time takde keje,aisey...dia lha yang paling suka sakat orang,natrium benzoat betul lha kan?

NORFARAHIN:
Paling giller tahap nak meletop gaban dengan novel.Tanye lha hlovate , siti rosmizah ,Anis ayuni mana tak kenal.Paling seksi memikat dalam grup ni,Just call ra'in.

NUR AMIRAH:
The most giller2 macam kanak-kanak riang pon ade!!!!Kalau dia takde satu hari,memang sunyi sepi abis lha grup kitorang..>< Bukan tu je,suka play bad and kenekan orang.!!!Known as Ami!!


ILI NABILAH:
Paling feminin,lady-like dan mom's kinda....semua ada pada dia.cantik,menarik,da bomb!pandai jaga budak,pandai dalam studies,baik hati dan segala bagai lah.Tapi sebab dia paling muda...hmphhh...paling selalu kena buli.memey arr...

Okey thats all for today.TaTa!!!!!

P/S:sahabat untuk selamanya(cikplak lagu upin ipin jap!)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...