Friday, March 9, 2012

camPfire!!!

Huhu..salam dunia!Maafkan eqa for terlalu giller lambat buat entri terbaru.Huih ...penat taw taip ni biller masa lama sangat dah tak taip.Sebenarnya eqa nak cerciter pasal camp st'john ambulance(eqa salah sorang ahli taw!)kat sekolah.Ni huh,baru lepas berkemas sikit.Bagus sangat lha tu,camp nyer esok,malam ni baru nak prepare.Very slow dan lambat,eqa memang suka buat kerja bertangguh2!lol.

Segalanyer bermula lepas back from school...
Event

: kemas barang.
Time : petang-malam.
Place : bilik.
Situation : Bersepah giller tahap gaban!!!

Kemudian eqa pun mula menyenarai barang....lappy,handphone,novel,komik....l0l tu sume tak penting!Even the pashmina and shawl.apa lha hai!!!(geleng2 kelapa...eh salah2 kepala lha!) yang penting adalah seberikutnyer :

-t'shirt dan seluar.
-flash light.
-tudung sarung.
-teddy bear(semestinyer)
-comforter.

Dan eqa pikir persiapan dah lengkap selengkapnyer sebelum...jengJENGjeng..ketika solat!!!Time tebgah khusyuk2 tu boleh pulak entah dari mana menerobos masuk dia sampai pecah tingkap minda...Buku LOG!!!!!i've forgot that!!eqa pown ape lagi..tangan tekan butang handphone smpai macam nak pecah handphone tu:


Ayah,
jangan lupa beli....BLAH.BLAH.BLAH!!!! ;-)

Lol...akhirnya lengkap sudaa barang2 hendak dibawa dan esok eyh,bukan2!!malam ni eqa pon boleh tidur lena!okey lha kena masuk tidur ni...sayang korang ketat-ketat!!!

2 comments:

ili said...

sayang fieqa jgk~
baik2 tau mse camp nanti!
kte, wana, ra-in & mira x de kat sne...
gud luck k! semoga semuanye brjln lancar

afiqah said...

tengs ili...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...