Thursday, February 9, 2012

Setelah cuti.

Hai eqa baru balik singapore...^^ Not much to be said,just satu cerita lawak ni.

Waktu tu..sesampai jew kat universal studio,eqa,cik ili and cik ami pun terus naik macam2 games.roller coaster,transformer the ride dan memacam lha kan.

Kitorang kemudiannya pergi tonton shrek 3D.Satu part ni,dimana ada kesan khas apebiler labah2 jatuh atas kaki..perghh,rasa macam betul2 lha pulak.Dan waktu tu semua orang pown menjerit kegelian.Tetiba ada benda melayang jatuh atas riba eqa.eqa sangka tu kesan khas wayang shrek tu.

Biler lampu tadbir dinyalakan,rerupanya kasut.eqa yang fikir pelancong china sebelah eqa punyer,dengan selambanya membaling ke kiri tanpa menoleh.Sementelah tamat tayangan,tetiba cik ami cam tercarik2 sesuatu...eqa da mula terpikir sesuatu sambil tahan tawa(oo ko da buat salah nak kasi orang pulak erk..)

Eqa pun dengan penuh sympathize nyer tanya'carik ape' dan memung betul tekaan eqa,cik ami ni carik kasut dia.Kata dia sebab geli sangat dan kesan kerusi bergoyang tu punyer pasal,kasut dia pon terpelanting tah kemana.Nasib baik jew jumpa.

Biller ingat jew hal tu,kitorang pun mesti ketawa gila2 tahap gaban.Okey,mungkin itu saja eqa nak cerita kali ini.Jangan lupa baca entri seterusnya!!!!!!

1 comment:

ili said...

kesan 4D tu memang suberp lah
hahahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...