Saturday, January 7, 2012

uISh HaRi Yg MALanG!

Holla! Im back~~well pada hari jumaat yg lepas n eqa x mahu lha kongsi tarikhnyer bila...hingga ke sabtu dimana tarikhnya turut tidak mahu dikongsikan,banyak bende buruk terjadi pade eqa!banyak nak dicerita tapi eqa cerita sikit jup yew??
Salah satunya time nak balik rumah dari sekolah..tengah nak melintas jalan tu!pergh..kusangka angin sepoi-sepoi bahasa,angin bayu melambai-lambai,tengah feeling ditiup angin kat tengah2 jalan tu,boleh pulak entah dari mana t0rnado datang..sobs!kain eqa yang panjang ni(kononnya)terus ikut angin m,elambai-lambai(hhahha),nasib baik tak sampai ke bahgian atas...habis diketawakan orang yg kebetulan tengah melalui jalan yang sama..LOL!
Pastu my kittens...hahha,biasa lha anak2 zaman modern ney,ada tandas tapi tetap nak berak merata2!siot.nasib baik cecair coklat lemak manis tu tak sempat melekat dekat bahagian pinggul eqa(bahse sopan).mane taknye kalau dah melepas atas kusyen!hahha,biasa my mum yang bersihkan..tapi waktu tu kat rumah cuma ada eqa,nak wat camne terpaksa lha!
Okey lha eqa rase eqa tak nak bercerita panjang mesti hati eqa remuk redam menginngati mase lalu...sobbing right now!hahha dengar lagu tangkap leleh sikit taw sambil baca post ni(kononnya boleh mendatangkan suasana sedih..okelah,raye cina nanti eqa ade lawatan ke singupara..Doakan perjalanan eqa selamat yaw!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...