Wednesday, January 11, 2012

SwEEt swEEt...~ I Like!!!hiks3X.... CI =

Hacciu...Uuum!!ah,terbersin lak!hahha,x senonoh kan? ape lha eqa ni..wat everr,jom kita focus pada subjek kite ari ney.Well,eqa nak bercerita mengenai makanan2 manis tetapi kepada mereka yang mengalami penyakit obes,dinasihatkan untuk 'tidak' membaca artikel ini yew...lagipun eqa ni memang dah kurus,tak kisah makan kek banyak sangat..Hihihi!(ketawa mengilai tu konon yer sexy sangat lha tu...hatuiih! hahha,gurau je okeey ^^

1.Tartlet telur.(cair dalam mulut)Haiz..time lapo ney pulak cerita pasal ney..by the way,I would like to ap0logize yew sebab tak kongsi resepi kat sini jusz tengok2 gambar maybe dikira cukup lha k0wt,hahha!Uishh..sodapnyer..manisnyer..cair beb at depan laptop ney..lallalla...isk lambat gak picture ni nak meloading yup?

2.Muffins.Cute,yummylicious...no wonderlha ramai giler peminat muffin dan cupcakes!dan semestinya,eqa juge adalah peminat setia....okey next please...hahha lapo jom bakar kek muffin sesama kita join makan sesama erk?nyum..nyum!korang yang tengah baca nie apa kata makan benda tu sambil baca,sempat lha pulak.loye burok lha eqa ney..nanannanaanaa...korang komen key law ade makanan lain manis2 berlemak de'bomb punye yang korang nak berkongsi gakz!

3.waffle...the last but not least..yang ney memang paling favourite dan top ten,terbaik punye dalam senarai makanan yang eqa suke giller enjoy.eqa dan peanut waffle especially memang tak buleh dipisahkan..why??sebab sedapnye hingga menjilat hidung...waakakkaakakaakkaa...(sebenarnye x lawak pun,kesian korang melayan kerenah eqa)...okey join berangan sesama tengok gmbr seterusnya ini yaw!Sweetie pie..i love you like a love song baby!Jangan meleleh air liur yer?!!

Okey,thats all I wanna share wif U guys...kalau2 ade masa belajarlha buat dan kongsi pulak dengan eqa ye..bukan kongsi resepi,tapi kongsi makan lha..hahha!Wat sedap2 tau,okeylha sayang korang ketat2!ta.ta!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...