Wednesday, January 4, 2012

Sesi Orientasi Form 4!(BACK 2 SCHOOL)

Zzzzzzzzz...erk,tetido plak!hahha,aish.eqa tadi gembira betolla dapat jumpa balek kengkawan lepas sebulan lebih tinggalkan sekolah.hmm...happy cosz dapat melepaskan rindu kat sekolah(padahal sebelum ni paling malas nak jejak kaki ke sekolah) dan ade 4 dax baru,2 malay and 2 chinese.
Korang lau nak tahu,macam biasalah nama pun minggu orientasi memanglah bosan kan??Hmm..entah berapa kali eqa menguap,eqa pun tak pasti lah.tapi masa rehat tu lha sedih,tak dapat makan.kitorang(eqa dan geng)sampai kantin lambat sangat..hahha!datang2 makanan dah habis.
Then,lepas2 rehat ingatkan nak rehatlah kejap.perghh...cikgu kasi tugasan lha pulak.APe?korang memang nak tahu ke?kitorang kene isi dan cari guru2 cemerlang n ketua panitia suruh mintak tandatangan..balik pon lewat.walaupun penat pada hari pertama school,hati eqa tetap enjoy..kbai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...