Sunday, January 1, 2012

Hello My Baby 2012....

Hello korang-korang,sweet2,cumil-cumil sekalian><(hehhe)!Something to be tell,well....tahun 2012 sudah pun tiba.walaupun tahun 2012 muncul dgn dihimpit pelbagai kontroversi(malas nak crite ape dia)tapi Eqa tetap menyambutnye dengan baik.Okey...by the way teringin sangat nak ucap epy besday kepada Wana hahha!
Eqa rasa tahun baru kali ini pon eqa takde azam tahun baru malah eqa tak sambut pon,just wish2 jew.Eerm...pape pon jom cerita pasal tahun depan.ape yg eqa tahu,tahun depan mungkin eqa akan berpisah dengan kengkawan..huhu,s0bs.sedihnyer!yelah,ibarat dilahirkan semula..masuk f0rm 4 katakan.eqa mungkin pilih kelas sains.
So,korang kalau ade pape nak crite just komen okey sebab utk komen2(ala yg tu2)da okey dah...erm tak sabar nak hadapi minggu orientasi...lalalalalalalal....okey lha eqa sambung lagi yup makcik2 pakcik2 datuk2 datin2...IM me taw lau nak kongsi pape..

P/S:blogger pemalas :-P

2 comments:

ili said...

sme lah kte, x sempat nak nak buat azam

afiqah said...

Hmmphh..kte mungkin sebab x penah cuba capai azam n x bpew minat wat azam kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...