Wednesday, January 25, 2012

Cuti meh jejalan!!!

Holla...I am back!Hari nie eqa nak cerita pasal cuti lagi,hahha!Semalam eqa ke melaka.Walaupon bagi orang Batu Pahat macam eqa ni pergi Batu Pahat tu macam perkara biasa sajew tapi eqa tetap bersyukur sebab still boleh pergi jalan2!

Cumanyer apa eqa nak cerita hari ni pasal sakit perut.Adess...mana taknyer,memalam rabun(tak baik kata buta~bEdal jew!)tu konon lapar,out hotel kejap makan2 kat shopping mall.Certeka eqa order apa?malam2 makan lasagna,cheesecake,burger dengan minum pepsi...perghh,nasib baik sakit perut tu tak teruk law tak masak lha den..ad0yai,hahha!

Okey itu saja..Mwah2 at korang(wink2)!!!

2 comments:

ili said...

bestnyer die g jejalan...
kte cuti ni x g mne2 pon~
takziah ae pasal sakit perut tu ^_^

afiqah said...

Hahha cian perut kte!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...