Monday, January 23, 2012

Bila ade orang dengki..

Eqa tak biasa nak cerita hal seprivate ni..walaupun perkara dah lame pon lepas,eqa masih terkenang2.eqa memang macam ni,mudah memaafkan tapi sukar melupakan.

Semuanya gara2 dua orang budax tu.apa pasal entah diorang dengki sangat dengan eqa.nak kata eqa ada rampas boy diorang,nope im not that kind of girl.nak kata ada susahkan diorang,pelis lha...aku nak amik tahu pasal hal korang pun tak ingin!

Ingat biller dah berlalu,kita saling memaafi..tapi korang masih layan aku dengan penuh kasih sayang lagi erk??

By the way,eqa nak kasitau yang antara diorang dengan eqa dah mula berbaik dan macam biasa2 jew..o gad02 tak elok tau.PeaCe!

1 comment:

afiqah said...

Aku suker bew damai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...