Saturday, December 31, 2011

PMR results.

Okey..........Sebelum pape eqa nak ucap tahniah wat semua para pelajar yang bru selesai mengambil keputusan PMR.Okey first biar eqa cerita dari mula taw.Erm....masa malam tu,eqa takut sangat.agak2 takut ape?takut ape lagi,takut ambik results lha!Mase malam 2 eqa cuma selubong dalam comforter sambil online facebook...sempat jugak message kengkawan.
Kaki serasa sejuk..badan menggigil,mata melilau tgok kalendar(tak tau lah kalau ade yang kena camni)tapi itulah yang eqa rasa...s0bs...however semua tu berbaloi,you know why?well...susah nak diceritakan sbenarnya..its complicated,tapi ini jelah yg eqa boleh katakan.life is like a drama.kita watak utama,jadi pasti ade klimaks nye kan,macam sume manusia merasa dugaan.
So what can i tell,eqa mendapat 'happy ending' walau pon ini bukan the real ending dalam situasi eqa sekarang ni tapi eqa percaya padi janji Allah,dalam pahit ade manisnya.So korang,good luck guys..aja2 fighting and cay0x in playing the role in your own drama.

P/S:eqa dpt 8A,alhamdulillah!

4 comments:

afiqah said...

Ili da boleh lha!

ili said...

hehee, pas nie boleh lah komen blog awak slalu ;)

ili said...

baru kte perasan, tajuk entry awak kali ni sme dgn entry terbaru mira :)

afiqah said...

Eh yeke pasni kte tg0k yup^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...