Monday, November 28, 2011

this is my siblings(termasuk eqa 5)


Perangai adik beradik eqa ni memang berbeza-beza.Yg number 2 tu keras kepala sikit tapi time dia baik,baik sangat sampai eqa risau tau!
Yang kembar tu pulak kasi riuh rumah jew kerja diorang.selalu gad0h2.pening kepala tengok perangai diorang tapi kalau takde diorang rasa sunyi jew especially yg abg tu kuat nganjing sangat hahha.
Si bongsu ni pulak suka sangat ikut apa yang abang and akak dia buat.dia ni suka reka lagu sendiri jugak taw!nak dengar tak,biar eqa tolong nyanyikan..hehhe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...